SX Mini Q Class Box MOD by Yihi
SX Mini Q Class Box MOD by Yihi
SX Mini Q Class Box MOD by Yihi
SX Mini Q Class Box MOD by Yihi
Free Shipping
out of stock new

SX Mini Q Class Box MOD by Yihi

Χωρίς απόθεμα
199,00 €
με ΦΠΑ

Άμεση αποστολή Κερδίστε 3316 e-smoker points

 

Η Yihi ECigar, η οποία είναι πολύ γνωστή για τα εξαιρετικά προηγμένα και κορυφαία τσιπ της, κυκλοφόρησε το SX Mini Q Class Box MOD. Αυτή η εκπληκτική συσκευή είναι σχολαστικά κατασκευασμένη χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και προσεκτική προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι τόσο αισθητικά ευχάριστο, ισχυρό και έξυπνο, που μαζί ισοδυναμεί με μια ανώτερη εμπειρία ατμίσματος.

Το Yihi SX Mini Q Class Box MOD έχει επανασχεδιαστεί ώστε να είναι ελαφρώς ψηλότερο από το M Class και έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες. Αυτή η νέα μοντέρνα σχεδίαση έχει κάνει το SX Mini Q Class όχι μόνο πιο ελκυστικό, αλλά και πολύ πιο εργονομικό και άνετο για να το κρατάτε στο χέρι σας. Αυτή η νέα γενιά της θρυλικής σειράς Yihi SX έχει διπλή επίστρωση σε ένα εκθαμβωτικό ημι-γυαλιστερό φινίρισμα, προσθέτοντας περαιτέρω τη στιλπνή και κομψή εμφάνισή του.

Αν και είναι μια εκπληκτική συσκευή εξωτερικά, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει το Yihi SX Mini Q Class Box MOD είναι το εξαιρετικά προηγμένο τσιπ SX450J.

Το Yihi SX Mini Q Class είναι επίσης μια συσκευή μεταβλητής ισχύος, που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια την ισχύ εξόδου έως και τα εκπληκτικά 200 W. 

Το Yihi SX Mini Q Class τροφοδοτείται από δύο εξωτερικές μπαταρίες 18650 (πωλούνται χωριστά).

Το Yihi SX Mini Q Class είναι εξοπλισμένο με μια υπερσύγχρονη οθόνη OLED, η οποία φέρνει ξεκάθαρα μια σειρά από χρήσιμες πληροφορίες στα χέρια σας. Ενεργοποιώντας την οθόνη, μπορείτε να παρακολουθείτε την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τη ρύθμιση θερμοκρασίας, την ισχύ εξόδου, την τάση εξόδου, την αντίσταση του πηνίου του ατμοποιητή, καθώς και τυχόν σφάλματα που ενδέχεται να εμφανιστούν ενώ χρησιμοποιείται το SX Mini Q Class. Η οθόνη και τα κουμπιά λειτουργίας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για κύλιση και προσαρμογή του μεγάλου εύρους των διαθέσιμων ρυθμίσεων. Ως πρόσθετο κομψό χαρακτηριστικό, αυτό το επαναστατικό MOD σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το λογότυπο που εμφανίζεται στην οθόνη.

Στην επαναστατική φύση της Yihi SX Mini Q Class προστίθεται το σύστημα αισθητήρων βαρύτητας. Αυτή η απίστευτη λειτουργία σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε αβίαστα τις διάφορες ρυθμίσεις της συσκευής γέρνοντάς την απλά προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά. Επιπλέον, η περιστροφική οθόνη της SX Mini Q Class διαθέτει δυνατότητα Auto-Flip, έτσι ώστε αν γυρίσετε τη συσκευή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η οθόνη θα γυρίσει αυτόματα προς την αντίστοιχη κατεύθυνση.

Το απίστευτα έξυπνο Yihi SX Mini Q Class MOD είναι επίσης εξοπλησμένο με την απίστευτη Τεχνολογία Anti-Dry Burning. Όταν το βαμβακερό υλικό του ατμοποιητή είναι στεγνό και χωρίς υγρό, η συσκευή δεν θα ανάψει. Όταν συμβεί αυτό, στην οθόνη θα εμφανιστεί η ένδειξη "Dry Coil. Χωρίς υγρό.” Αυτή η δυνατότητα ουσιαστικά εξαλείφει την πιθανότητα ξηρών χτυπημάτων, το οποίο είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ατμιστές που χρησιμοποιούν πολλές συσκευές.

Η Yihi SX Mini Q Class μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι διαφορετικές λειτουργίες: Powerful+, Powerful, Standard, Soft, Eco Mod και SXi-Q S1-S5. Αυτές οι διάφορες λειτουργίες τροφοδοσίας σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμπειρία ατμίσματος επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ισχύ εξόδου.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό περιβλήματος: Κράμα ψευδαργύρου / ανοξείδωτο χάλυβα

Υλικό κεντρικής καρφίτσας: ορείχαλκος

Έξοδος Joule: 10J – 50J

Θερμοκρασία εξόδου: 212°F - 572°F (100°C - 300°C)

Τάση εξόδου: 1V – 9,5V

Μέγιστη ισχύς: 200W

Μπαταρία: 2 x 18650 Μπαταρία – Πρέπει να είναι 30A ή μεγαλύτερη (ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ)

Δυνατότητα αντίστασης (Λειτουργία Joule): 0,05 Ohms – 1,0 Ohms

Δυνατότητα αντίστασης (Λειτουργία ισχύος): 0,05 Ohms – 3,0 Ohms

Ύψος: 4,12 ίντσες (104,65 mm)

Πλάτος: 2,87 ίντσες (72,9 mm)

Βάθος: 0,87 ίντσες (22,1 mm)

 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 x Yihi SX Mini Q Class Box MOD

1 x Καλώδιο φόρτισης USB-to-Micro USB

1 x Εγχειρίδιο χρήστη

Αριθμός Μπαταριών
2 Μπαταρίες
Τύπος Μπαταρίας
18650 Μπαταρίες
YiHi
No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Μην ξεχάσεις

Δωρεάν παράδοση με αγορές άνω τον 29€

Κερδίστε εκπτώσεις με τις αγορές σας

Έχετε κατάστημα; Επωφεληθείτε απο τις ειδικές μας τιμές

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 2310 261555

Free Shipping
out of stock new
Product added to wishlist