Πληροφορίες
Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-smokers.gr αποστέλλονται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών:
  • ACS Courier
  • Elta Courier
  • Courier Center

Σε συνεργασία με την Box Now παρέχουμε και την 24ώρη παραλαβή του δέματος σας απο ένα σημείο της επιλογής σας.

(Για αποστολές σε locker της Θεσσαλονίκης ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1 ημέρα, για την υπόλοιπη Ελλάδα 2 ημέρες)


Όλες οι αποστολές εκτός Ελλάδος εξυπηρετούνται από την DHL και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν μόνο η τραπεζική κατάθεση ή η χρεωστική/πιστωτική κάρτα σαν μέθοδος πληρωμής.
Στις παραγγελίες εκτός Ευρωπαικής Ένωσης τα τελωνιακά έξοδα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 16:00 μ.μ. Δευτέρα έως Παρασκευή, η αποστολή της γίνεται την ίδια μέρα.
Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

– Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

– Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει στην περιοχή μελών δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, μπορείτε να καλέσετε στο +30 2310 261555, για να ενημερωθείτε σχετικά με την εξέλιξή της παραγγελίας σας.

Product added to wishlist