Blue Razz Ice 20mg (Salt Nic) by...

Blue Razz Ice 20mg (Salt Nic) by Pacha Mama

Ελαφριά και κομψή συσκευή μιάς χρήσης.

7,50 €
με ΦΠΑ

Άμεση αποστολή Κερδίστε 125 e-smoker points

 

Μια καινοιύργια και κομψή συσκευή μιάς χρήσης μας παρουσιάζει η Pacha Mama.

Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 450mAh που μπορεί να διαρκέσει εώς 600 τζούρες. Λειτουργεί αυτόματα με την εισπνοή και έχει πολύ μικρό βάρος.

Το pod είναι 2ml (μιας χρήσης), περιέχει 20mg νικοτίνης αλάτων και σας προσφέρει ένα πλούσιο αποτέλεσμα γεύσης και ατμού.

Το Blue Razz Ice είναι ένα δροσερό μείγμα φρούτων από μούρα που αιχμαλωτίζει τους γλυκούς χυμούς των βατόμουρων και τις πικάντικες νότες των σμέουρων! 

Χαρακτηριστικά:

  • Μπαταρία : 450mah (ενσωματωμένη)
  • Χωρητικότητα : 2ml
  • Αυτονομία εώς 600 puffs
  • Όμορφος σχεδιασμός 
Γεύση
Δροσερά
Φρουτένια

Προγεμισμένη συσκευή ηλεκτρονικούτσιγάρου μίας χρήσης με υγρό αναπλήρωσηςΚίνδυνος. Περιέχει βενζοϊκή νικοτίνη, γαλακτική νικοτίνη, νικοτίνη. Τοξικό σε περίπτωση κατάποσης ή σε επαφή με το δέρμα. Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: +30 210 7793777. UFI: TNVJ-S25Y-000X-S6SQΣυστατικά: Γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη, αρώματα, βενζοϊκή νικοτίνη, νικοτίνη.Περιεκτικότητα νικοτίνης: 20mg/mlΧορήγηση νικοτίνης ανά δόση: 107mg/puffΠεριεχόμενα συσκευασίας:- Προγεμισμένη συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου μίας    χρήσης με υγρό αναπλήρωσης 2ml.

No reviews
Μην ξεχάσεις

Δωρεάν παράδοση με αγορές άνω τον 29€

Κερδίστε εκπτώσεις με τις αγορές σας

Έχετε κατάστημα; Επωφεληθείτε απο τις ειδικές μας τιμές

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε μας στο 2310 261555

Product added to wishlist